0492-845198

Mogelijkheden

Onze klanten beoordelen Noveda internet gemiddeld
met een 0 (van 10) op basis van 0 reviews!

Extra uitbreidingen

Wilt u gebruik maken van een uitbreiding op uw website? U heeft de keuze uit een aantal verschillende modules, al kunnen we daarnaast natuurlijk ook een module op maat voor u ontwikkelen. Doe hieronder inspiratie op, of neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Weblog
Wilt u uw passie delen met uw publiek? Een weblog biedt de mogelijkheid om zelf artikelen toe te voegen, uiteraard met de mogelijkheid tot reageren of delen door uw lezers.

Productoverzicht
Wilt u producten of een portfolio presenteren? U zorgt er met een portfolio voor dat u zelfs categorieën of andere onderdelen in een handig overzicht weer kunt geven op uw website.

Gastenboek
Wilt u uw bezoekers laten reageren? Een gastenboek vormt de traditionele benaming, tegenwoordig spreken we bijvoorbeeld van een discussie-tool of een user-engagement-tool.

Nieuwsoverzicht
Wilt u het laatste nieuws op een overzichtelijke manier presenteren? Dankzij het nieuwsoverzicht kunt u ontwikkelingen binnen uw bedrijf, de markt of omtrent het product plaatsen.

Fotoalbum
Een fotoalbum maakt het eenvoudig om prachtige collages te plaatsen. De structuur zorgt ervoor dat de foto’s op een mooie manier binnen de rest van de website uitkomen.

Formulieren
De module voor formulieren maakt het heel eenvoudig om formulieren aan te maken, die bezoekers kunnen invullen. Reacties komen direct bij u in de e-mailbox terecht.

Statistieken
Wilt u de statistieken van uw website bijhouden? We integreren Google Analytics, zodat u direct ziet wie uw site bezoeken, hoe ze u vinden en hoe lang ze op de website blijven.

Social Media
We koppelen onder andere Twitter aan uw website, zodat u heel eenvoudig gebruik kunt maken van de sociale media en bezoekers uw content gemakkelijk kunnen delen.

Nieuw logo
Tijd voor een nieuw logo? Wij ontwerpen 3 unieke logo’s, voor slechts €250. Op die manier zorgt u voor een frisse en professionele uitstraling, direct zichtbaar op de site en binnen uw huisstijl.

Module op maat
Wilt u een module op maat laten ontwikkelen, gericht op specifieke functionaliteiten? Geef ons aan waar u naar op zoek bent, dan gaan we direct voor u aan de slag.