0492-845198

Mogelijkheden

Onze klanten beoordelen Noveda internet gemiddeld
met een 0 (van 10) op basis van 0 reviews!

Makkelijk CMS

U kunt gebruik maken van een gemakkelijk CMS voor uw website, die u aan de andere kant professionele mogelijkheden biedt. U kunt supersnel wijzigingen doorvoeren in de inhoud, zonder dat u kennis nodig heeft van codes of specifieke technieken. Kunt u overweg met Office van Microsoft? Dan kunt u werken met het CMS en zelf het beheer voeren over uw website.

Aanpassen en uitbreidencms
Het eenvoudige CMS maakt het onder andere mogelijk om de inhoud op je website aan te passen. Dit betekent onder andere dat u tekst of afbeeldingen toe kunt voegen, net als een slideshow of een Youtube-video. Wilt u links plaatsen en knoppen aanbrengen? Ook dat kunt u gewoon zelf, dankzij het eenvoudige CMS heeft u daar geen webbouwer meer voor nodig.

Bovendien kunt u de website eenvoudig uitbreiden, door binnen het eenvoudige CMS een nieuwe pagina aan te maken of een subpagina te creëren. Het aantal pagina’s dat u kunt toevoegen is onbeperkt, net als de wijze waarop je het (hoofd)menu kunt aanpassen. U kunt gebruik maken van dropdown-menu’s en andere handige structuren, zodat u de navigatie voor uw bezoekers zo eenvoudig mogelijk maakt.

Verbeteren en mobiele weergave
Daarnaast kunt u de website eenvoudig zelf verbeteren, bijvoorbeeld door de vindbaarheid te  optimaliseren. Het CMS biedt daarvoor verschillende mogelijkheden, die u aan de hand van het duidelijke menu zelf kunt benaderen. U kunt uw website beter vindbaar maken, zodat u nieuwe bezoekers kunt verwelkomen zonder dat u daar veel tijd of moeite in hoeft te steken.

Tenslotte helpt het eenvoudige CMS u onder andere voor een mobiele versie van uw website te zorgen, zodat deze ook op tablets en mobiele telefoons uitstekend werkt. U kunt uw website oproepen vanuit uw luie stoel of vanuit bed, of onderweg op het moment dat u deze iemand anders wilt laten zien.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het eenvoudige CMS, of hoe u dat zelf kunt beheren?

Demo
Wilt u ons CMS systeem uitproberen? Dat kan. Neem vrijblijvend contact op, wij horen graag van u. Wij maken dan een demo account voor u aan.