0492-845198

Mogelijkheden

Onze klanten beoordelen Noveda internet gemiddeld
met een 0 (van 10) op basis van 0 reviews!

Website vulservice

Wilt u gebruik maken van onze vulservice voor uw website? We plaatsen de eerste 5 artikelen voor een webshop of zorgen voor 2 slides binnen de slider. Daarnaast kunt u heel eenvoudig foto’s laten plaatsen, of zorgen we voor een contactformulier dat bezoekers kunnen gebruiken.

Uw logo en de complete huisstijl
We richten ons binnen onze vulservice voor uw website bijvoorbeeld op het plaatsen van uw logo, zodat u daarmee een goede indruk kunt maken op bezoekers die uw website bekijken. We zorgen voor de plaatsing van een logo in hoge kwaliteit en kunnen daarnaast de kleuren binnen uw huisstijl instellen. Heeft u een duidelijke huisstijl die u ook op de website terug wilt laten komen? Wij stellen de kleuren op de juiste wijze voor u in, zodat u daar zelf in ieder geval geen omkijken naar heeft.

Pagina’s aanmaken en vullen
Een website is niets zonder pagina’s en pagina’s zijn op hun beurt niets zonder de juiste inhoud. Binnen onze vulservice zorgen we ervoor dat we voor u de juiste pagina’s aanmaken, die we vervolgens ook vullen met de content zoals u die wenst. We plaatsen de teksten die u graag wilt presenteren, of zorgen ervoor dat we het menu op de juiste manier instellen. Op die manier is uw website klaar voor gebruik, zonder dat u daar zelf veel tijd of moeite in hoeft te steken.

Foto’s en een contactformulier
Wilt u gebruik maken van foto’s op de website, of wellicht een contactformulier instellen zodat bezoekers gemakkelijk contact met u op kunnen nemen? Wij zorgen met onze vulservice voor maximaal 5 pagina’s en 15 foto’s, op die manier kunt u uitstekend van start. Wenst u dit aantal uit te breiden? Hiervoor berekenen we een bescheiden meerprijs, zodat we u uitstekend van dienst kunnen zijn. Uiteraard zorgen we voor een handig contactformulier dat eenvoudig werkt en plaatsen we de foto’s in hoge resolutie.

Wilt u gebruik maken van onze vulservice, of wenst u meer informatie te ontvangen over hoe we u daarmee van dienst kunnen zijn? Neem vrijblijvend contact op, we horen graag van u.